nanosun přináší LONGi Hi-MO 6

Převratný v oblasti výkonu i estetiky. To je novinka Hi-MO 6 od LONGi.

Jsme velmi rádi, že v našem portfoliu nabízených komponent nově přibyla horká novinka. Jeden z nejúčinnějších fotovoltaických panelů na světě, Hi-MO 6 od předního světového výrobce, společnosti LONGi.

Využívá novou strukturu článků HPBC (Hybrid Passivated Back Contract). Jde o převratnou technologii, díky které články dosahují výborné výsledky ve všech parametrech. Dosahuje vyšší absorbce světla, vyššího výkonu i při nízkém osvětlení, i vyššího teplotního koeficientu.

Panely Hi-MO 6 jsou převratné i v oblasti designu. Bezmřížková přední strana a možnost volby provedení v několika barvách, dělá z Hi-MO 6 dokonalý prvek, který bude ladit s každou střešní krytinou i stylem domu. Veškeré přednosti novinky od LONGi si můžete poslechnout na našem YouTube kanálu přímo od Dr.Cui, Head of Product Marketing, kterého vyzpovídal náš produktový manažer Aryak Singh, PH.D.

Ještě více se o převratné novince Hi-MO 6 dozvíte na webináři, který u nás proběhne 20.6.2023 a je zcela zdarma. Všechny klienty na něj upřímně zveme. Těšíme se na vás!!!